Como Hacer Un Backup De Iphone 5 En Itunes?

Sluit de iPhone via een kabel aan op je computer. Klik in de iTunes-app op de pc op de iPhone-knop linksboven in het iTunes-venster. Klik op ‘Overzicht’. Klik op ‘Reservekopie maken’ (onder ‘Reservekopieën’).

Hoe maak ik een backup van mijn iPhone met iTunes?

Een reservekopie maken van je apparaat

1. Sluit je apparaat aan op de computer waarmee je normaal gesproken synchronisaties uitvoert.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op ‘Overzicht’.
  4. Klik op ‘Reservekopie maken’ (onder ‘Reservekopieën’).

Kan geen reservekopie maken via iTunes?

Als u geen reservekopie kunt maken van uw iOS- of iPadOS-apparaat op een computer of geen reservekopie kunt terugzetten op het apparaat

• Zorg ervoor dat uw Mac of pc up-to-date is.
  • Sluit het apparaat met een USB-kabel aan op de computer en zoek dan het apparaat op de computer.
  • Herstart alle apparaten.
  • You might be interested:  Como Recuperar Una Cuenta De Facebook Sin Correo Ni Telefono?

Waar staat reservekopie iPhone in iTunes?

Klik op uw apparaat. Klik in het tabblad ‘Algemeen’ op ‘Beheer reservekopieën’ om een lijst van uw reservekopieën te bekijken.

Wat zit er in een iTunes reservekopie?

Dit wordt opgenomen in een iCloud-reservekopie

• Appgegevens.
  • Reservekopieën van Apple Watch1
  • Apparaatinstellingen.
  • Organisatie van het beginscherm en apps.
  • iMessage-, sms- en mms-berichten2
  • Foto’s en video’s op uw iPhone, iPad en iPod touch2
  • Hoe moet je een reservekopie maken?

Ga naar Instellingen, tik op je naam en tik vervolgens op iCloud. Tik op Reservekopie en schakel iCloud-reservekopie in. Hierdoor kan iCloud automatisch een back-up maken van bepaalde gegevens wanneer je telefoon wordt opgeladen, is vergrendeld en is verbonden met wifi. Tik op dezelfde pagina op Maak nu reservekopie.

Hoe lang duurt het om een reservekopie te maken iPhone?

Afhankelijk van de grootte van de reservekopie en de netwerksnelheid kan het een paar minuten tot een uur duren voordat de voortgangsbalk is volgelopen. Als u te snel de verbinding met wifi verbreekt, pauzeert de voortgangsbalk tot u opnieuw verbinding maakt.

Waarom wil mijn iPhone geen reservekopie maken?

Controleer of uw apparaat een wifiverbinding heeft. Zorg ervoor dat uw apparaat up-to-date is. Probeer een reservekopie te maken via een ander wifinetwerk. Als u nog steeds hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support.

Kan je iPhone overzetten zonder reservekopie?

Leg je oude en nieuwe toestel naast elkaar en zorg dat bluetooth op beide apparaten is ingeschakeld. Het scherm ‘Begin direct’ verschijnt. Nadat je je Apple ID gecontroleerd hebt, klik je op ‘Ga door’. Er verschijnt een bewegende animatie op het nieuwe apparaat.

You might be interested:  Como Eliminar Sugerencias De Siri En Iphone?

Hoeveel ruimte nodig voor reservekopie iPhone?

5 GB is over het algemeen net genoeg om één of twee reservekopieën, chat-berichten en wat foto’s in op te slaan. Als jouw iCloud té vol is voor een reservekopie is het tijd om actie te ondernemen. Om te bekijken waar iCloud vooral voor gebruikt wordt ga je naar de instellingen op je iPhone of iPad.

Hoe maak je een Backup van je iPhone?

iPhone back-up maken met iCloud

Kies je voor iCloud, dan ga je op je iPhone naar ‘Instellingen > iCloud > iCloud-reservekopie’. Zet vervolgens het schuifje op groen en kies voor ‘Maak nu reservekopie’.

Waar vind ik de Backup van mijn iPhone?

Ga op je iPhone, iPad of iPod touch naar Instellingen > > iCloud > Beheer opslag > Reservekopieën. Je ziet op welke apparaten iCloud-reservekopie is ingeschakeld. Om een reservekopie te verwijderen, tik je op de naam van het apparaat en vervolgens op ‘Reservekopie verwijderen’.

Hoe reservekopie op iPhone zetten?

Een reservekopie terugzetten op uw iPhone, iPad of iPod touch

1. Schakel het apparaat in.
    2. Volg de configuratiestappen op het scherm tot u bij het scherm ‘Apps en gegevens’ komt.
    3. Log in bij iCloud met uw Apple ID.
    4. Kies een reservekopie.

Hoe kan je foto’s van je iPhone op de computer zetten?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
    2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto’s om de app Foto’s te openen.
    3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.
    You might be interested:  Como Se Coloca El Boton De Inicio En Iphone?

Hoe maak ik een backup van mijn iPhone op mijn macbook?

Een reservekopie maken van je apparaat

1. Selecteer ‘Maak reservekopieën op iCloud van de belangrijkste gegevens op je ‘ om reservekopieën in iCloud te bewaren in plaats van op de Mac.
    2. Selecteer ‘Maak op deze Mac een reservekopie van alle gegevens op je ‘ om reservekopieën op de Mac te bewaren.

Waar staat de reservekopie van iPhone op pc?

iTunes-back-ups worden opgeslagen in %APPDATA%\Apple Computer\MobileSync op Windows. Op Windows 10, 8, 7 of Vista is dit een pad als \Users\\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup.

Hoe zet je alle gegevens over op nieuwe iPhone?

Stel je nieuwe iPhone in

1. Sluit je nieuwe iPhone aan op de Mac of pc waar de reservekopie op opgeslagen staat;
    2. Open iTunes en selecteer de nieuwe iPhone;
    3. Kies ‘Zet reservekopie terug’ en kies de juiste reservekopie;
    4. Vul het wachtwoord in als je een gecodeerde kopie wil overzetten;
    5. Wacht tot alle gegevens zijn overgezet.