Como Meterle El Chip Al Iphone 5?

1 Saca la bandeja del chip Encuentra la herramienta para abrir la bandeja para tarjetas. Inserta la herramienta en el orificio de la bandeja del chip. Saca la bandeja del chip del celular. 2 Introduce el chip Toma la tarjeta de modo que la esquina biselada coincida con la esquina biselada de la bandeja.

¿Cómo abrir la bandeja SIM de mi iPhone?

Para abrir la bandeja SIM, inserta un clip para papeles o una herramienta de expulsión de tarjetas SIM en el orificio que está junto a la bandeja. Empuja en dirección al iPhone, pero sin aplicar mucha fuerza. Si tienes problemas para expulsar la bandeja SIM, lleva el dispositivo a tu operador o a una Apple Store para obtener ayuda.

¿Cómo extraer la bandeja de la tarjeta SIM de mi iPhone?

Haz presión, hacia el iPhone, pero no la fuerces. Si tienes problemas para extraer la bandeja SIM, lleva el dispositivo a tu operador o a una tienda Apple Store para obtener ayuda. Después de extraer la tarjeta SIM de la bandeja, fíjate en la muesca que hay en uno de los extremos de la nueva tarjeta SIM.

You might be interested:  Como Buscar Direccion Mac En Iphone?

¿Cómo poner una tarjeta SIM en mi iPhone?

Los iPhone 4 y 4S usan una Micro SIM (15 mm x 12 mm). Los iPhone 3G, 3GS y los originales usan una SIM estándar (25 mm x 15 mm). Ubica la ranura de la tarjeta SIM en uno de los lados del iPhone.

Welke simkaart in iPhone 5?

Om gebruik te maken van de iPhone 5 heb je een Nano-simkaart nodig. Deze nano-simkaart of 4FF (4e Form Factor) werd begin 2012 geïntroduceerd mede op initiatief van Apple. De Nano-simkaart heeft een afmeting van 12,3 × 8,8 × 0,7 mm en is hierdoor 40% kleiner dan de Micro-simkaart.

Hoe plaats je een simkaart in je iPhone?

Zo plaats je een iPhone simkaart in 4 stappen

1. Pak je iPhone en zoek het simkaartslot;
  2. Druk het puntje van de simkaart verwijdertool in het gaatje van de simkaartslot.
  3. Het simkaartslot springt uit de iPhone.
  4. Druk het slot met de simkaart terug in je iPhone en duw het even aan.

Hoe krijg je simkaart uit iPhone zonder pennetje?

Zo verwijder je je simkaart

Als je net een nieuwe iPhone hebt, is het eenvoudig: in de verpakking zit een zogenaamde simkaartverwijdertool. Hiermee prik je in het gaatje op het laatje, waarna dit naar buiten schuift.

Kan je je simkaart zomaar uit je telefoon halen?

iPhones, iPads en veel andere Android-apparaten hebben een uitschuifbaar laatje. Gebruik een hulpmiddel voor het verwijderen van simkaarten, een paperclip, een oorbel of iets anders dat past om het laatje uit te laten schuiven. Zorg dat je het hulpmiddel recht in het gaatje steekt en niet wrikt.

Hoe kan ik mijn simkaart activeren?

Stappenplan simkaart activeren:

1. Stap 1. Login op je online account.
  2. Stap 2. Druk het juiste formaat eruit.
  3. Stap 3. Schuif de simkaartlade van je telefoon open.
  4. Stap 4. Doe de simkaart op de juiste manier, zoals beschreven, in je toestel.
  5. Stap 5. Toets als laatst de viercijferige pincode van je simkaart in.
  6. Stap 6.

Wat gebeurt er als je je simkaart eruit haalt?

Ja hoor, je kan je simkaart gewoon uit je telefoon halen en deze dan weer in een ander toestel stoppen of later weer terug in je eigen telefoon. Geen probleem! Alleen je toestel niet in fabrieksinstellingen terug zetten. Dan moet je wel eerst een backup maken voor je dat doet.

You might be interested:  Como Saber Si Mi Microfono Funciona Iphone?

Wat gebeurt er als je je simkaart uit je iPhone haalt?

Dit maakt over het algemeen niet uit nee, je bent alles gewoon kwijt. Je kunt wel een back up maken door rechtermuisknopKLIK! op je iDevice (iPhone) en vervolgens reserve-kopie maken of iets in die richting.

Hoe komt het dat ik geen service heb?

Contact opnemen met uw aanbieder

Controleren of uw account actief is en naar behoren werkt. Controleren of er geen storing is op uw locatie. Controleren of het ontvangen van mobiele voorzieningen is geblokkeerd voor het apparaat en of het juiste data-abonnement is geconfigureerd voor het apparaat.

Hoe zet ik alles over naar mijn nieuwe iPhone?

Stel je nieuwe iPhone in

1. Sluit je nieuwe iPhone aan op de Mac of pc waar de reservekopie op opgeslagen staat;
  2. Open iTunes en selecteer de nieuwe iPhone;
  3. Kies ‘Zet reservekopie terug’ en kies de juiste reservekopie;
  4. Vul het wachtwoord in als je een gecodeerde kopie wil overzetten;
  5. Wacht tot alle gegevens zijn overgezet.

Hoe ziet een nano simkaart eruit?

De nano-simkaart is de (tot nu toe) kleinste variant van alle simkaarten. Alleen de chip is nog zichtbaar. Daardoor zijn de afmetingen van de nano-simkaart 12,3 x 8,8 mm. Of jij een nano-simkaart nodig hebt, hangt af van het soort telefoon dat je hebt.

Hoe moet je een nieuwe simkaart installeren?

Steek de opener in het gaatje van de houder. Haal de houder uit de telefoon. Plaats de simkaart in de simkaarthouder, zodat het schuine hoekje van de simkaart in het schuine hoekje van de eerste simkaarthouder past. De telefoon is alleen geschikt voor nanosimkaarten.

Hoe installeer je een nieuwe simkaart?

Hoe kun je een simkaart vervangen?

1. Druk met een pinnetje of paperclip in het gaatje van het vakje waar je simkaart zit.
  2. Deze klapt nu naar buiten.
  3. Haal de oude simkaart uit het vakje.
  4. Plaats de nieuwe simkaart in het vakje.
  5. Plaats het vakje terug in je telefoon.
  6. Je moet nu de simkaart ontgrendelen.
  7. Klaar is Kees.
You might be interested:  Como Recuperar Videos Eliminados Del Iphone?

Hoe sim kaart in telefoon?

Volg de volgende stappen:

1. Open de sleuf waar de simkaart van je telefoon in past (de simkaarthouder).
  2. Zorg dat je simkaart het passende formaat heeft.
  3. Plaats het kaartje op de juiste manier in de lade of schuif hem in de simkaartingang.
  4. Stop de lade terug in de smartphone en sluit de ingang goed.

Wat gebeurt er als je je simkaart uit je iPhone haalt?

Dit maakt over het algemeen niet uit nee, je bent alles gewoon kwijt. Je kunt wel een back up maken door rechtermuisknopKLIK! op je iDevice (iPhone) en vervolgens reserve-kopie maken of iets in die richting.

Wat gebeurt er als je je simkaart eruit haalt?

Ja hoor, je kan je simkaart gewoon uit je telefoon halen en deze dan weer in een ander toestel stoppen of later weer terug in je eigen telefoon. Geen probleem! Alleen je toestel niet in fabrieksinstellingen terug zetten. Dan moet je wel eerst een backup maken voor je dat doet.

Hoe zet ik al mijn gegevens over op andere iPhone?

Stel je nieuwe iPhone in

1. Sluit je nieuwe iPhone aan op de Mac of pc waar de reservekopie op opgeslagen staat;
  2. Open iTunes en selecteer de nieuwe iPhone;
  3. Kies ‘Zet reservekopie terug’ en kies de juiste reservekopie;
  4. Vul het wachtwoord in als je een gecodeerde kopie wil overzetten;
  5. Wacht tot alle gegevens zijn overgezet.

Wat moet je doen als je een nieuwe simkaart krijgt?

Een simkaart omwisselen

Dan ontvang je een nieuwe simkaart die je oude vervangt. De makkelijkste manier om je simkaart om te wisselen, is het te laten doen in de winkel waar je een nieuw abonnement hebt gekocht. Als de winkel die service niet biedt, of als je je simkaart op internet hebt gekocht, moet je het zelf doen.